Ozdobte svoj interiér samolepkami - najobľúbenejšie motívy

Ozdobte svoj interiér samolepkami - najobľúbenejšie motívy

Samolepky na stenu nie sú len originálnou dekoráciou do detskej izby. Vďaka samolepkám teraz môže váš nábytok získať druhý život. Aké samolepky si vybrať? Aké vzory sú v tejto sezóne v móde? Ktoré samolepky si vybrať do spálne a ktoré do detskej izby?

Samolepky na stenu - prečo sa oplatí ich kúpiť?

Samolepky na stenu sú skvelou alternatívou k tapetám. Sú oveľa menšie, ľahko sa lepia a sú rovnako odolné. Ak sa vám nechce púšťať do dôkladnej renovácie, potom práve vďaka samolepkám získa váš interiér nový charakter a vy ušetríte čas. Samolepky na stenu môžu mať rôzne veľkosti. V našej ponuke nájdete tiež rôzne motívy, ktoré sa hodia takmer ku každej výzdobe interiérov. Nástenné samolepky sú odolné voči mechanickému poškodeniu, vlhkosti a nestierajú sa. Sú ale oveľa dostupnejšie ako tapety, takže skôr ako sa rozhodnete pre zmenu interiéru, naplánujte si tiež výber doplnkov. Možno zistíte, že samolepka na stenu bude vyzerať oveľa lepšie, a to ako vizuálne, tak i finančne.

Aké vzory samolepiek budú v móde v sezóne jar/leto 2021?

V sezóne jar/leto 2021 budú na stenách kvitnúť kvety. Vďaka samolepkám na stenu s kvetinovými vzormi bude obývacia izba alebo spálňa jemnejšia a noblesnejšia. Kvety, ktoré dnes nie sú len v kvetináčoch, svedčia o tom, že dekoratérske trendy sa stále obracajú späť k prírode. Niet divu, že v tejto sezóne budú v móde prírodné, ekologické materiály, zemité farby a práve kvetinové kompozície.

samolepky na stenu

Aké samolepky budú originálnym doplnkom do detskej izby?

Detská izba je zvláštnym a náročným miestom na výzdobu. Urobte si čas a starostlivo naplánujte výzdobu tak, aby bol váš drobček nadšený. Aké samolepky si vybrať do detskej izby? Jedinečné, nekonvenčné, farebné. A práve také sú samolepky na stenu 3D diera, ktoré ľahko prilepíte na stenu a interiér získa originálny dizajn. Trojrozmerné samolepky sú rovnako populárne ako samolepky určené pre nábytok z radu IKEA. Nábytok IKEA je neoddeliteľným doplnkom detskej izby. Je odolný, trvanlivý a má nekomplikovaný dizajn. Dominantnými farbami detského nábytku z radu IKEA sú svetlé drevo a biela, a preto po dlhej dobe používania vás môže jeho vzhľad omrzieť. Ak chcete rýchlo a efektívne vniesť novú energiu do detskej izby, pozrite si ponuku samolepiek určených pre nábytok z radu: IKEA KURA BED a IKEA DUKTIG. Tieto samolepky sú trvanlivé, odolné voči mechanickému poškodeniu a vlhkosti, potlače sa nestierajú ani po dlhej dobe každodenného používania.

Aké samolepky si vybrať do obývacej izby?

Samolepky na stenu do obývacej izby sú jednou z najzaujímavejších dekorácií, ktoré do nej vnesú jedinečnú atmosféru. V tohtoročnej sezóne zvoľte botanické a rastlinné motívy, ktoré vdýchnu interiéru jarnú energiu. Stavte na farby, ako napríklad tehlová, piesková, šedá, tmavomodrá, vínová alebo olivová. Takýto výber farieb upokojuje, uvoľňuje a robí interiér útulnejším a pohodlnejším. Rastlinné motívy, ako napríklad zelené rozložité listy, doplnia celú kompozíciu. Ak je vaša obývacia izba zariadená v štýle boho, vyberte na stenu svetlé farby a samolepky so vzorom lapačov snov alebo peria.

samolepky na dvere

Ďalším, tiež jedinečným nápadom na usporiadanie obývacej izby, sú samolepky na dvere. Aj keď sa takéto riešenie môže zdať prekvapujúce, polep na dvere sa osvedčí v prípade, že vás omrzí dizajn dverí alebo plánujete úplne zmeniť výzdobu. Myšlienka na oblepenie dverí samolepkou na mieru je dobrým spôsobom, ako darovať dverám druhý život.
Nástenné samolepky a polepy na dvere sú overené a rýchle spôsoby na jarnú zmenu usporiadania. Pocíťte túto čerstvú energiu a vychutnajte si potenciál, ktorý spočíva v detailoch!


MALÁ SPÁLŇA – MODERNÉ USPORIADANIE A INŠPIRÁCIE NA MÓDNU VÝZDOBU

AKO NAMONTOVAŤ SKLENENÉ PANELY V KUCHYNI?

AKO ZARIADIŤ OBÝVAČKU S KUCHYŇOU?

 

Čtěte rovněž: