Obrazy vytlačené na plátne sú perfektné do klasických interiérov

Obrazy vytlačené na plátne sú perfektné do klasických interiérov

Stáva sa, bohužiaľ, často, že steny krásne vyzdobených bytov zívajú prázdnotou. Je to nevyužitý potenciál, pretože nejde len o vybavenie domácnosti, takisto steny si vyžadujú správnu výzdobu. Takto si tiež spestríme naše životy. Ak sa chcete pozerať na niečo zaujímavé, tak najlepšie urobíte, ak zavesíte vkusný obraz na stenu!

V moderne usporiadaných miestnostiach budú dokonale fungovať sklenené alebo akrylové obrazy s hladkými povrchmi, zdôrazňujúce minimalistický štýl. Klasické interiéry naopak vyžadujú klasické riešenia – preto odporúčame obrazy vytlačené na plátne. Nakoniec, žiadny iný materiál nenahradí štruktúru tradičného tkaného maliarskeho plátna. Je to klasika medzi dekoráciami, ktorá, nie bezdôvodne, je stálicou módy už po celé desaťročia.

Obrazy na plátne s vlastnou jedinečnou potlačou

Vychádzame v ústrety našim zákazníkom, ktorí idú s dobou, a preto ponúkame okamžite vytlačený obraz s akoukoľvek grafikou. Obrazy maľované farbami majú určite svoju vlastnú atmosféru, ale neodrážajú naše fotografie so superrealistickou presnosťou. Oproti tomu nám tlač umožňuje na našu stenu zavesiť svoju obľúbenú rodinnú fotografiu alebo nezabudnuteľný západ slnka z nádhernej dovolenky... Je predsa dôležité vyzdobiť si svoj dom tak, aby bol atraktívny nielen vizuálne, ale aj vzbudzoval krásne spomienky.

Vkusné obrazy vytlačené na plátne

Ak však dávate prednosť tomu, aby vaše steny zdobili skôr univerzálne obrazy, odporúčame široký výber hotových grafík na plátne. Hlavne v tradičných alebo retro štylizovaných bytoch sú obľúbené najmä obrazy sa zátišiami, jemným kvetinovým motívom alebo vintage grafikou, ktoré zdôrazňujú sentimentálnu výzdobu domácnosti a dávajú jej jedinečnú atmosféru. Vďaka našim návrhom môžete originálne vylepšiť svoju obývačku, spálňu alebo chodbu – každý interiér si vyžaduje individuálny prístup.

Vzhľadom na veľkosť vášho bytu sme pripravili obrazy vytlačené na plátne v rôznych veľkostiach. Priestranné interiéry je vhodné vyzdobiť veľkými obrazmi, a malé menšími, nechceme predsa, aby naše dekorácie príliš zmenšili malé priestory alebo sa stratili na veľkej holej stene. Naše obrazy tlačíme na prianie zákazníka na výšku alebo na šírku, na plátnach s rozmermi od 50 × 100 do 70 × 140 – dúfame, že si každý bude môcť vybrať ten správny formát, ktorý dokonale zapadne do jeho súčasného zariadenia interiéru.

Sme presvedčení, že správne zvolený obraz vkusne vyzdobí akúkoľvek miestnosť. Je to rýchly a jednoduchý spôsob, ako vytvoriť zaujímavý dizajn, a vzdať poctu tradičnému maliarskemu umeniu. Preto môžete použiť aj naše hotové grafiky.


 NAJMODERNEJŠIE TRENDY V DIZAJNE INTERIÉRU V ROKU 2020

OBRAZ NA PLÁTNE – POTLAČENÉ DEKORÁCIE

Čtěte rovněž: