Najmodernejšie trendy v dizajne interiéru v roku 2020

Najmodernejšie trendy v dizajne interiéru v roku 2020

Fascinácia starovekým Gréckom a Rímom je jedným z trendov interiérov na rok 2020. Dôkazom je obrovské množstvo moderných dekorácií práve v tomto štýle, ktoré sú k dispozícii na mnohých prehliadkach. V našom obchode nájdete viac ako sto obrazov na plátne a iných dekorácií s vyhliadkovými miestami nádherného Grécka. A k tomu ešte viac vzorov s motívom Talianska! To všetko v podobe moderných, vysokokvalitných nástenných dekorácií. Mramor a terrazzo sa dokonale hodia do takto vyzdobených miest!

Africký štýl. Práve tento štýl je plameňom predstavivosti dizajnérov a postará sa o svoju jedinečnosť. Najdôležitejšie v tomto trende budú farby slnkom spálenej zeme, to znamená tlmená ružová a červená, odtiene púštnych pieskov, od svetlo béžovej až po žltú a oranžové farby západu slnka. Pri tomto štýle budú celkom určite povinné vzory s žirafími škvrnami a zebrími pruhmi. Dôležité budú tiež geometrické motívy, štvorce, trojuholníky, iné mnohouholníky – rozhádzané a symetricky uložené. Existuje lepšia tematika na sklenené dosky na krájanie?

Vráťte sa na chvíľu do sedemdesiatych rokov dvadsiateho storočia. Premeňte svoje interiéry v štýle medzivojnového obdobia. Ak chcete navodiť atmosféru tej doby, mali by ste sa zamerať na luxusné prevedenie a oválne tvary – efektná spojitosť s výzdobou buržoáznych salónov medzivojnového obdobia. A k tomu zamat, zlato a strapce. K zlatej farbe sa bude dokonale hodiť tyrkysovo modrá, smaragdovo zelená, práškovo ružová a slnečná žltá farba. A nezabudnite na nástenné dekorácie s motívom kvetín! Môžu to byť obrazy, ale aj sklenené hodiny. Musí to byť farebné a oplývať bohatstvom.

Ekologický trend vznikol nielen na základe všeobecného rešpektu k prírode. Starostlivosť o životné prostredie sa pre nás stala dôležitejšou ako kedykoľvek predtým. Nie je to však úplne nový trend. Už skôr sme ho mohli vidieť v mnohých interiéroch, ale práve teraz je na vzostupe. Zosilňuje z úcty k prírode a stále viac rastúcej potreby starostlivosti o životné prostredie. Aj keď sa objavil už pred niekoľkými sezónami, až teraz je výrazne na vzostupe.
Moderné dekorácie sú veľmi dôležité, ak chcete, aby vaše interiéry boli v súlade s trendmi. Stojí za to venovať im trochu času a vybrať si tie, ktoré sa budú najviac hodiť. Môžete ich použiť v každej miestnosti, a to nielen ako dekoráciu, ale aj ako užitočný predmet na každodenné použitie, napr. sklenená doska na krájanie.

Naša galéria je ideálnym miestom, kde môžete hľadať inšpiráciu.


 

NÁPAD NA ROMANTICKÝ INTERIÉR
OBRAZ NA PLÁTNE – POTLAČENÉ DEKORÁCIE
SKLENENÉ DEKORÁCIE – MODERNÝ DIZAJN 




Čtěte rovněž: