Sklenené dekorácie – moderný dizajn

Sklenené dekorácie – moderný dizajn

Moderný interiérový dizajn je stále viac spojený s minimalistickým štýlom, kde sa počítajú voľné priestory, jemné dekoratívne prvky a jednoduché tvary. K tomu prvky z kovu alebo skla. Do tohto trendu dokonale zapadajú moderné sklenené dekorácie.

Medzi modernými formami výzdoby je stále viac prvkov, v ktorých sa používa sklo. V našich kuchyniach prevládajú sklenené panely, na pracovných doskách a stoloch ležia sklenené dosky na krájanie a na stenách visia fotoobrazy na skle a sklenené nástenné hodiny. Ako môžeme vidieť, dopyt a obľúbenosť sklenených dekorácií stále stúpa. Niet divu. Sklo použité ako základ dekorácie má mnoho výhod a asi každý uzná, že vyzerá neuveriteľne pôsobivo.

Sklo predstavuje predovšetkým moderný dizajn, jednoduchosť a lesk. Je to tiež veľmi vďačný podklad, na ktorý je možné aplikovať digitálnou technikou tlače prakticky ľubovoľnú fotografiu v dobrom rozlíšení. Práve kombinácia výhod skla s kvalitou tlače vám umožní vytvoriť takto neobvyklé dekorácie.

Vďaka ľubovoľnej potlači môžete vytvoriť nekonečne veľa krásnych a jedinečných motívov, ktoré potom môžete použiť v ktorejkoľvek miestnosti. V izbách v dome, kanceláriách, obchodoch alebo komerčných priestoroch. Stačí si vybrať motív, ktorý tematicky ladí s danou miestnosťou alebo jej určením, a máte nádhernú a jedinečnú sklenenú dekoráciu. Po druhé, môžete si byť istí, že vďaka výhodám skla, sa váš sklenený panel do kuchyne, obraz na skle alebo sklenené hodiny budú vyznačovať bohatstvom nasýtených farieb, navyše podčiarknutých ľahkým leskom skla.

Pozrite si našu galériu sklenených obrazov, sklenených panelov do kuchyne a sklenených hodín.


 

RECEPT NA MODERNÚ KUCHYŇU

SKLENENÉ HODINY – ZAUJÍMAVÁ ALTERNATÍVA




Čtěte rovněž: