Sklenené hodiny – zaujímavá alternatíva

Sklenené hodiny – zaujímavá alternatíva

Kedysi boli hodiny ukazovateľom bohatstva a prestíže. Mohli si ich dovoliť bohatí mešťania, šľachta a aristokracia. Zvyčajne viseli v obývacej izbe, boli krásne, štýlové, väčšinou v drevenom kryte alebo stáli na koši na bielizeň alebo na krbe. Časom sa stali bežnými, a, samozrejme, aj nenahraditeľnými.

S rastúcou dostupnosťou hodín a ich popularitou sa začali tiež vyrábať rôzne varianty, ktoré sa stali trvalým prvkom dekorácie našich stien a nábytku. Jedným z najmodernejších prvkov dekorácií sú nástenné sklenené hodiny. Produkt, ktorý kombinuje funkčnosť s eleganciou a moderným dizajnom. Každý bude súhlasiť s tým, že hodiny sú zaujímavou ozdobou. Vďaka ich rozmanitosti si každá forma nájde svojho priaznivca. Nemožno preto povedať, že sklenené hodiny sú najkrajšie. Každý má iný vkus. Ale určite sú peknou alternatívou tradičných hodín.

Po prvé, sklenené hodiny sú dostupné v našom obchode v štyroch rôznych podobách. Navrhujeme štvorcové sklenené hodiny, guľaté sklenené hodiny, vertikálne sklenené hodiny a horizontálne sklenené hodiny. Podľa toho, aké sa vám páčia alebo aké potrebujete. Po druhé, každá z týchto podôb je dostupná v niekoľkých stovkách verzií. Ako je to možné? Na sklenené hodiny môžete vytlačiť rôzne motívy. Máme nádherné nástenné sklenené hodiny s motívmi architektúry, abstrakcie, krajín, zvierat, detskými motívmi a mnoho iných. Vďaka bohatstvu tematických vzorov môžu byť naše sklenené hodiny dekoráciou v každej izbe – v obývacej izbe, spálni alebo detskej izbe. Navyše vďaka tomu, že základom je sklo, môžete ich zavesiť aj v kúpeľni alebo kuchyni.

Pozrite sa do našej galérie nástenných sklenených hodín.

Čtěte rovněž: