Obraz na plátne – potlačené dekorácie

Obraz na plátne – potlačené dekorácie

Obrazy vytlačené na plátne canvas si spájame predovšetkým s dekoráciou, vďaka ktorej môžeme premeniť klasickú fotografiu na obraz. Skutočne, vďaka technológii digitálnej tlače môžete takto vytvárať nádherné fotoobrazy na plátne, ktoré budú zobrazovať vašej obľúbenú fotografiu.

Tlač fotografií avšak nie je jedinou prednosťou obrazov na plátne canvas. Rovnako nádherne vyzerajú potlačené kreslené alebo maľované motívy. Všetky druhy náčrtov, kresieb alebo obrazov môžeme tiež úspešne premeniť na tlačený obraz na plátne. Digitálna tlač umožňuje nielen reprodukovať každý najmenší detail kresby alebo obrazu, ale aj prvky, ako sú tiene alebo ťahy štetcom. Môžete tak vyzdobiť stenu tlačeným obrazom na plátne, ktorý vyzerá ako klasický obraz.

Ďalšou dôležitou prednosťou tlačených obrazov je skutočnosť, že akýkoľvek motív môžeme vytlačiť v najrôznejších veľkostiach a formátoch. Obrazy môžu byť vodorovné, zvislé alebo štvorcové. Rozmery objednávaného obrazu na plátne si môžete tiež vybrať v závislosti od potrieb a priestoru na stene. Obmedzením je len kvalita vzoru, z ktorého je potlač zhotovená, a jeho orientácia.

Obraz na plátne je natiahnutý na napínací rám a tento výrobok je už hotovou dekoráciou, ktorú môžete zavesiť na stenu. Takéto riešenie sa osvedčí vo väčšine miestností. Obraz vyzerá impozantne a zapadá do výzdoby. Ak však chcete, aby si miestnosť zachovala štýl retro alebo vintage, obraz môžete dať dodatočne zarámovať v akomkoľvek tradičnom ráme, čím vznikne nádherná, trvalá a klasická dekorácia.

Pozrite sa do našej galérie obrazov na plátne canvas


 

SKLENENÉ DEKORÁCIE – MODERNÝ DIZAJN





Čtěte rovněž: