Nástenné dekorácie z vlastných fotografií – ktoré volíme najčastejšie?

Nástenné dekorácie z vlastných fotografií – ktoré volíme najčastejšie?

Nie je nič krajšie ako možnosť vrátiť sa k spomienkam, ktoré v nás vyvolávajú pozitívne emócie. Svadba, narodenie dieťaťa, prvá spoločná dovolenka, obhajoba diplomovej práce – k takýmto okamihom sa chceme vracať. Fotografie sú ako uzavreté spomienky. Umožňujú nám kedykoľvek sa vrátiť do minulosti. Preto ich dávame veľmi často nielen do albumov, ale aj na stenu, vo forme viacerých rámčekov alebo obrazov na plátne. Sú osobnou a zároveň modernou výzdobou, ktorá vdýchne interiéru dušu a jedinečný charakter.

Obrazy na plátne – zachyťte okamih

Pamäť môže byť pominuteľná, ale fotografie sú večné. Takže ak chcete, aby boli spomienky stále živé, stavte na obraz na plátne znázorňujúci pre vás dôležitý okamih. Ide o veľmi originálnu alternatívu k tradičnému rámu. Môžete si zvoliť obraz v ľubovoľnej veľkosti a tvare, takže ho prispôsobíte konkrétnej miestnosti.
Obrazy na plátne sa nádherne vynímajú v obývacej izbe a spálni a dodávajú interiéru osobitý charakter. Výber spomienky, ku ktorej sa chcete vracať, je len na vás. Prvý krok vášho dieťaťa? Alebo možno dovolenka z vašej prvej výplaty? Sme presvedčení, že každý takýto okamih stojí za zapamätanie a zviditeľnenie.

Prednosti obrazov na plátne

Veľké množstvo rozmerov a originálny charakter nie sú jedinými prednosťami obrazov na plátne s vlastnou fotografiou. Ich prednosťou je tiež nadčasovosť. Trendy v aranžovaní sa menia. Dnes sú moderné kvetinové motívy, zajtra geometrické vzory, ale vaše fotografie nikdy nebudú zastarané.
Pre vás a vašich blízkych budú vždy vyzerať skvele, pretože sú niečím viac, než len moderným dekoratívnym prvkom. Navyše sú obrazy na plátne vytvárané metódou vysokokvalitnej digitálnej tlače, a preto sú ich farby intenzívne a detaily dobre viditeľné.

Krása v modernom vydaní, čiže obrazy na akrylovom skle

Akrylové sklo je veľmi vďačný materiál. Nielenže vyzerá elegantne, ale je rozhodne odolnejšie proti rozbitiu ako klasické sklo. Fotografia v podobe obrazu z akrylového skla vyzerá skrátka magicky a zvečnený okamih získava na význame. Najobľúbenejšie sú obrazy z akrylového skla zobrazujúce fotografie zo svadieb, krstov, tehotenských a novorodeneckých fotení, dovoleniek a iných dôležitých osláv a udalostí. Na tom nie je, samozrejme, nič prekvapujúce. Fotografie v tejto podobe sú malým majstrovským dielom – obraz je veľmi prirodzený a ľudia vyzerajú ako živí.

Kde môžete zavesiť obraz z akrylového skla?

Obrazy z akrylového skla vyzerajú krásne a pôsobivo v podstate kdekoľvek. V závislosti od typu môžu zdobiť chodbu alebo predsieň, obývaciu izbu, spálňu alebo detskú izbu. Svadobné fotografie vyzerajú krásne na čestnom mieste v obývacej izbe, napríklad nad krbom alebo pohovkou. Tehotenské a novorodenecké fotky sa hodia do detských izieb a spální rodičov.
Kým obrazy s fotografiami z dovolenky alebo rodinné portréty vyzerajú dobre vo vstupnej hale alebo na chodbe. Ale v skutočnosti to, kde zavesíte obrazy z akrylového skla s vlastnou fotografiou, je len na vás. Ste obmedzení iba vašou predstavivosťou.


 

OBRAZ NA PLÁTNE – POTLAČENÉ DEKORÁCIE
SKLENENÉ DEKORÁCIE – MODERNÝ DIZAJN

 

 

 

 

 

Čtěte rovněž: