Ako zväčšiť interiér, čiže fototapety na posuvné dvere do predsiene

Ako zväčšiť interiér, čiže fototapety na posuvné dvere do predsiene

Zariadiť predsieň je celkom výzva. Problémom môže byť príliš veľký priestor vzhľadom na úlohu tejto miestnosti, alebo aj príliš malý priestor, čo je rozhodne častejšie. A aj keď predsieň nie je najdôležitejším miestom v domácnosti, práve tu vzniká prvý dojem! Preto je správne vytvoriť príjemnú atmosféru už pri vstupe. AKO to dosiahnuť? Pomôžu nám s tým fototapety na dvere, ktoré môžu urobiť veľa dobrého, a to dokonca aj v prípade malých priestorov.

Fototapeta do predsiene – rýchly nápad na zmenu

Fototapeta na chodbe? Áno! Je to rozhodne skutočný trhák medzi modernými spôsobmi usporiadania. Použitie fototapety v predsieni vám dovolí vytvoriť nielen zaujímavý estetický dojem, ale tiež sa pohrať s priestorom, a úplne inak vnímať veľkosť miestnosti. Fototapeta na posuvné dvere do predsiene je ideálnym riešením ako pre skrine, tak i vstupné dvere, či už sú vyrobené z dreva, nábytkových alebo dyhovaných dosiek. Je to tiež rýchly spôsob, ako osviežiť plochu a vdýchnuť miestnosti úplne nový charakter.

Vďaka fototapete na dvere do predsiene môžete tiež rozjasniť príliš tmavú miestnosť alebo ju stmaviť, ak je v nej príliš moc svetla, ochladiť a otepliť, zútulniť alebo jej poskytnúť elegantný vzhľad. Skrátka fototapeta v predsieni je ideálnym riešením, ak chcete miestnosť vyzdobiť rýchlo, pôsobivo a predovšetkým zaujímavo.

Ako si vybrať fototapetu na posuvné dvere do predsiene?

Fototapety na interiérové dvere vám umožnia rýchlu zmenu vizuálneho dojmu, ktorý daný priestor vytvára. Perfektne sa osvedčia ako v úzkej a malej predsieni, tak aj v tej veľkej, ktorá nepôsobí príliš priestranne. Posuvné dvere s fototapetou sú ideálnym riešením pre každú miestnosť. Veľká plocha skrine má obrovský potenciál, ktorý možno skvele využiť. Priechodné dvere nám tiež poskytujú veľa možností. Najprv by ste mali určiť, aké sú vaše očakávania ohľadom nového usporiadania:

• opticky zväčšiť a predĺžiť miestnosť,
• vizuálne zmenšiť priestor chodby.

Oba tieto body sú realizovateľné s vhodnou fototapetou.

Akú fototapetu na dvere vybrať, ak chcete miestnosť zväčšiť?

Ak chcete opticky zväčšiť miestnosť, zvoľte si priestorovú fototapetu na posuvné dvere alebo 3D fototapetu. Motívy, ako sú cesty, chodníky, schody, mosty a úzke uličky, alebo v prípade dverových dýh s 3D štruktúrou, geometrické tvary alebo abstrakcie sú najobľúbenejšie. Prečo? Vysokokvalitná fototapeta, dobre prilepená, vyvoláva dojem predĺženia úzkej a malej chodby. Geometria vytvára zaujímavú optickú ilúziu, ktorá tak trochu môže „klamať“ zmysly. Priestorová fototapeta v predsieni ju skvele zväčší, a súčasne to tiež bude jednoducho nádherná dekorácia!

Fototapeta na posuvné dvere vo veľkej predsieni

V prípade, že sa predsieň zdá byť príliš veľká a príliš priestranná, a zároveň ešte chladná, môžete ju nielen opticky zmenšiť, ale aj otepliť. Stačí si vybrať grafiku na dvere zobrazujúcu vzory, ako sú kvety, listy, vegetácia všeobecne, abstrakcie v živých farbách, ktoré vdýchnu interiéru pozitívnu energiu a pocit príjemnej „skľúčenosti“, avšak zároveň vizuálne zmenšia miestnosť. Stavte preto na teplé alebo pastelové farby.

Fototapety na dvere na mieru sú skvelým riešením do predsiene alebo ďalších malých miestností, kde by ste chceli získať trochu viac priestoru. Aj keď ten priestor bude len vizuálny, dokáže výrazne ovplyvniť pohodlie a pôžitok z užívania danej miestnosti.


OBRAZY VYTLAČENÉ NA PLÁTNE SÚ PERFEKTNÉ DO KLASICKÝCH INTERIÉROV

 AKO NA RENOVÁCIU BYTU? OSVEDČENÉ A LACNÉ SPÔSOBY NA KRÁSNE A MÓDNE ZARIADENIE

Čtěte rovněž: