Sklenené panely do kuchyne – wow efekt

Sklenené panely do kuchyne – wow efekt

Kto má obývaciu izbu s kuchynským kútom, zvyčajne čelí vážnej výzve: kuchyňa je súčasťou veľkej miestnosti, v ktorej prevláda istý štýl, usporiadanie a poriadok. Ako teda zariadiť kuchynskú časť, aby ladila s obývacou izbou, nebola dominantná a zároveň bola nádherná a nevšedná.

Často sa stáva, že kupujeme byty s už zariadenou kuchyňou alebo kuchynským kútom. Najčastejšie sa v takých bytoch nachádza inštalovaný nábytok na báze dreva vyrobený na mieru, podlahové dlaždice a obklady v perlovej farbe s tmavšími žilkami, obdobné pracovné dosky. Všetko je akoby v poriadku – nemusíte predsa investovať do novej kuchyne, ale nie vždy je podľa vášho vkusu, a po nejakej dobe dospejete k záveru, že vo vašej kuchyni sa nič nedeje! Kuchyňa je nudná a všedná. Na druhej strane s hrôzou myslíme na prípadné opravy, hlavne kvôli neporiadku, ale, samozrejme, aj kvôli nákladom.

A tu prichádzajú na pomoc moderné formy dekorácií – ako je sklenený panel do kuchyne. Lacné riešenie, jednoduché zostavenie a mimoriadne praktické. Nakoniec na stenu montujeme panel z tvrdeného skla, ktorý sa ľahko udržuje v čistote. Nebojíme sa pary, teploty a tuku. Handrička s tekutinou úplne postačí. Rovnako jednoduché je zostavenie kuchynského skleneného panelu. V objednanej súprave dostanete lepidlo, s pomocou ktorého jednoducho prilepíte panel na kuchynskú stenu. Vzniká iný problém – aký vzor zvoliť? Kuchynské panely sú dekoráciou, na ktorú môžeme digitálne vytlačiť prakticky čokoľvek. Preto v našej galérii kuchynských panelov ponúkame niekoľko tisíc tematicky rôznorodých motívov.

Niečo pre seba si určite nájdu priaznivci krajiniek, starej architektúry, zvierat a rastlín. Len čo si vyberiete vhodný sklenený kuchynský panel, ktorí sa hodí do vašej kuchyne, môžete si byť istí WOW efektom, ktorý sa dostaví u vás, ale aj u vašich hostí.

Pozrite sa do našej galérie sklenených panelov do kuchyne.

 
Čtěte rovněž: