Jesenné nástenné dekorácie – je čas začať novú sezónu

Jesenné nástenné dekorácie – je čas začať novú sezónu

Jeseň je obdobím farieb. Žlté, červené, šťavnaté pomaranče a hnedé farby budú prítomné na vašich nástenných dekoráciách, v kuchyniach a obývacích izbách. Jeseň je vhodný čas na zmenu – využite preto prichádzajúcu sezónu a obklopte sa živými farbami, aby vás dobíjali energiou po celú zimu. Veľakrát aj jeden farebný doplnok vytvorí celú jesennú atmosféru, takže ak nechcete stráviť veľa času pri renovácií, zvoľte módne nástenné dekorácie.

K najobľúbenejším nástenným dekoráciám patria obrazy na skle, obrazy canvas a sklenené kuchynské panely. Prečo? Práve z dôvodu ich funkčnosti. Obrazy na skle a obrazy canvas budú vyzerať pôsobivo v izbe, jedálni alebo obývacej izbe. Sú zhotovené z vysoko kvalitných materiálov a ich montáž je veľmi jednoduchá. Vytvoria v každej miestnosti jedinečnú atmosféru.
Kuchynské panely plnia okrem dekoratívnych funkcií tiež úžitkovú funkciu – chránia stenu pred mastnými nečistotami a vlhkosťou. Dúfame, že sa vám naše jesenné návrhy budú páčiť:

1. Jesenná prechádzka lesom – to je obraz na skle z tvrdeného skla, ktorý určite oživí miestnosť, obzvlášť tú, ktorej steny sú namaľované tmavou farbou. Odtiene žltej a oranžovej vás dobijú energiou a povzbudia k činnosti aj v zamračených dňoch.

2. Vidiecka krajinka – tento obraz canvas vám pripomenie detstvo na vidieku, prechádzky lesom počas toho najkrajšieho ročného obdobia – zlatej jesene. Ak je váš domov zariadený v pokojných, decentných farbách, určite mu dodá charakter.

3. Vanilkový koláč – je tu niekto, kto nemá rád vôňu vanilky, škorice, babičkinho jablkového koláča práve vybratého z rúry? Tento moderný sklenený kuchynský panel vám umožní vybaviť si vôňu čerstvého koláča a idylických večerov počas daždivého počasia.

Inou užitočnou dekoráciou sú sklenené kuchynské dosky. Okrem ich preukázanej pevnosti, odolnosti proti umývacím prostriedkom a oderu, sú sklenené kuchynské dosky originálnym doplnkom každej kuchyne. Na jeseň odporúčame hlavne odtiene žltej, červenej a oranžovej:

4. Lesné zákutie – kuchynská sklenená doska v jesenných farbách navodí atmosféru zlatej jesene v každej kuchyni. S našou sklenenou kuchynskou doskou sa doterajšie krájanie mäsa stane potešením – potom stačí použiť iba vodu a prostriedok na umývanie. Sklenené dosky sú trvácne a dokonca ani drobné škrabance nebudú pri každodennom používaní prekážkou.

Ďalšou nástennou dekoráciou, ktorá stojí za vašu pozornosť, sú sklenené hodiny – obdĺžnikové alebo okrúhle. Ktoré si vyberiete? V našej ponuke máme rôzne motívy, z ktorých si vyberie každý:

5. Jesenné obdĺžnikové hodiny – energické a svetlé farby vyzerajú skvele vo svetlých miestnostiach a tmavým prepožičiavajú individuálny dizajn. Môžete ich zavesiť v obývacej izbe, spálni, kuchyni alebo v detskej izbe.
6. Jesenné okrúhle hodiny – vďaka tmavému farebnému prevedeniu bude tento model vyzerať najlepšie v spálni alebo v predsieni. Hodiny zo skla sú vzhľadom na ich prevedenie veľmi trvácne a môžu vám robiť radosť dlhý čas.

Dúfame, že niekoľko našich jesenných inšpirácií vás povzbudilo, aby ste si skrášlili váš domov.

Čtěte rovněž: