Moderné nástenné dekorácie s motívom jari

Moderné nástenné dekorácie s motívom jari

Jar už je tu! Vtáky opäť za oknom radostne cvrlikajú, slnko svieti silnejšie, dni sú dlhšie a púčiky na stromoch sa začínajú zelenať – inými slovami, príroda sa na jar prebúdza k životu. Toto jedinečné ročné obdobie je pre mnohých z nás tým najobľúbenejším. A niet divu, pretože to vyzerá, ako by sa na jar svet začal opätovne vyfarbovať. Dokonca by sme radi zadržali tento čas na dlhšiu dobu... Našťastie je to už možné, a to vďaka moderným nástenným dekoráciám s motívom jari! Moderný prístup k výzdobe interiéru umožní vdýchnuť vášmu hniezdočku jarný závan sviežosti a užívať si jar po celý rok!

Najobľúbenejšie jarné dekorácie na stenu
Existuje pomerne veľa dekoratívnych doplnkov s motívom jari, ale k tým najmódnejším patrí:
sklenené hodiny – či už sa rozhodnete pre vertikálne, horizontálne, štvorcové alebo napríklad okrúhle hodiny s jarným motívom, garantujeme, že zakaždým, keď budú odbíjať ďalšiu hodinu alebo keď sa len na hodiny pozriete, budete vo svojom srdci cítiť jar;
obrazy tlačené na skle – originálna výzdoba na modernom materiáli dokonale obohatí dizajnový interiér. Hladký povrch skla ešte viac zdôrazní sviežosť jarných obrazov a navyše uľahčí jarné upratovanie;
obrazy na plátne canvas – lahôdka pre milovníkov klasických foriem – vďaka výraznej štruktúre plátna bude jarný obraz odkazovať na maliarske diela a kvetinové vzory budú vyzerať ako maľované štetcom.

Existuje mnoho nápadov, ako vdýchnuť trochu jari do našich domovov. A samotných jarných motívov je ešte viac. Najbežnejšie sú, samozrejme, rôzne kvetinové motívy – ako graficky navrhnuté, tak i autentické fotografie živých kvetov, od snežienok až po konvalinky a sedmokrásky. Veľmi obľúbené sú jarné krajiny, čiže celé lúky ožiarené slnkom a fotografie lesov s prevahou živej zelene, s upokojujúcim účinkom pre naše oči.
Pozvite si jar k sebe domov!

So všetkými týmito dekoratívnymi riešeniami a jarnými odhaleniami si môžete užiť vnútornú harmóniu a pokoj. Nepochybne je opodstatnené tvrdenie, že najlepším architektom je príroda. Preto pri aranžovaní našich interiérov využime prednosti a krásy prírody, a to najmä teraz, kedy sa zase prebúdza k životu. Celkom iste tým získate pridanú estetickú hodnotu a osviežite vzhľad vášho domu alebo bytu.

Ako si vybrať fototapetu na dvere do malých miestností?

Aranžovanie malej miestnosti je veľkou výzvou. Výber nábytku, doplnkov aj fototapety na dvere by mal byť starostlivo premyslený. Cieľom nie je súčasným optickým rozšírením priestoru vyvolať v malej miestnosti pocitu preplnenosti. Pomôžu nám s tým polepy na dvere s priestorovým efektom. Často sú totiž všetky steny zaplnené a nie je možné prilepiť plagát alebo zavesiť obraz, preto je dekorácia dverí v takejto situácii najlepším riešením.

 


NAJMODERNEJŠIE TRENDY V DIZAJNE INTERIÉRU V ROKU 2020

SKLENENÉ DEKORÁCIE – MODERNÝ DIZAJN

Čtěte rovněž: