Sklenené panely do kuchyne

Kuchynské obklady na stenu z tvrdeného skla

Štýlová kuchyňa potrebuje štýlovú výzdobu. Sklenené panely sú preto skvelým riešením. Perfektne sa hodia k moderným a štýlovo zariadeným kuchyniam. Ich údržba je jednoduchá a s odstránením nečistôt nie sú žiadne problémy. Panely na skle sú sofistikovanou výzdobou, ktorú možno kombinovať s moderným kuchynským interiérom.

 

Najpoužívanejšie grafické motívy na sklenené obklady do kuchyne

V našich galériách ponúkame veľa rôznych motívov potlačených na sklenených paneloch digitálnou metódou. Tieto vytvárajú priestorový efekt a spôsobujú, že sa miestnosť mierne rozjasní. Sklenené panely sú preto obzvlášť vhodné do malých a úzkych kuchýň. Samozrejme, rovnako krásne sa budú vynímať vo veľkých priestoroch, kde zosilnie vnímanie rozmerov miestnosti.

Bezpečné a ľahko čistiteľné dekorácie

Najdômyselnejšie dekorácie na skle sú krásnym doplnkom modernej kuchyne. Ich použitie nie je príliš náročné. Sú zvyčajne namontované na stenu a iné prvky miestnosti, takže sa málokedy zničia pádom alebo rozbitím. Sklenené panely sú tiež vhodné do kuchynských priestorov, v ktorých sa budú pohybovať deti. Najčastejšie vyberanými motívmi do kuchyne sú ovocné, zeleninové a bylinné motívy, káva, čaj a všeobecne príroda a krajina. Motívy trávy, kvetín, krásnych panorám, provensálske krajiny, levanduľová polia a mnohé ďalšie vyzerajú v kuchyni naozaj skvele. K moderným kuchyniam sa najviac hodí tlač na sklo s motívmi panorámy miest, priestoru alebo abstrakcie, betónových, mramorových alebo 3D efektov.

Odporúčame tiež sklenené dosky na krájanie, ktoré dopĺňajú kuchynské aranžovanie o dodatočný motív a obrazy tlačené na skle do ostatných miestností.

Kuchynské panely na mieru

Sklenené kuchynské panely na mieru na mieru sú skvelou náhradou tradičnej glazúry. Najčastejšie sa používajú na zakrytie povrchu medzi skrinkami a pracovnými doskami, aby bola kuchyňa atraktívnejšia a získala jedinečný vzhľad. Ľahko sa udržiavajú čisté - tvrdené sklo je odolné voči vlhkosti a mastnote, a navyše je veľmi estetické. V ponuke nášho obchodu nájdete množstvo krásnych hotových potlačí.V našom obchode Wallmuralia sa nachádzajú štandardné prevedenia sklenených panelov do kuchyne, ale je možné si u nás objednať aj kuchynské panely na mieru. Ak potrebujete inú veľkosť panelu (panelov), stačí nás kontaktovať prostredníctvom špeciálne pripraveného formulára.

Sklenené panely do kúpeľne na mieru

Sklenené panely na mieru sú jedným z najžiadanejších prvkov kúpeľňového vybavenia. Okrem toho, že sú veľmi funkčné - odolné voči vlhkosti a ľahko sa čistia, vďaka jedinečným potlačiam prinášajú do kúpeľne farbu a jedinečný vzhľad. Výhodou sklenených sprchových panelov je aj to, že sa dajú použiť v akejkoľvek kúpeľni – tradičnej či modernej.U nás je možné objednať si panely do sprchy na mieru, stačí nás kontaktovať prostredníctvom formulára pripraveného pre vás.